Om CarOutlet

Om os

Hos CarOutlet.dk sælger vi tidligere leasingbiler i kommission for store flådeejere, hvilket betyder, at bilerne kommer fra første ejer og serviceret uden bekymring om omkostningerne.

Vores mission er at give danskerne mere bil i budgettet.

Hos os er opskruede priser og høje avancer ikke-eksisterende. Vores indtjening ligger ene og alene i et lille salær som betales af sælger henholdsvis køber.

Vores skarpe prispolitik betyder, at du ikke behøver at være den fødte handelsmand for at få en god bil til en god pris – vi synes alle har ret til en billig bil, så derfor har vi på dine vegne taget den svære forhandling med sælger, så vi er sikre på at have markedets skarpeste priser på vores biler.

Det betyder også, at vores biler ikke holder i et stort “glas-palads”, men derimod holder tørt og godt i vores lagerhal, beliggende i Hedensted – lige ved afkørsel 58 på motorvej E45.

Vores beliggenhed er super-central og til en billig husleje, så vi holder alle vores omkostninger nede, for det vi sparer – det tjener du!

Vi tror nemlig på, at vores kunder meget hellere bare vil have en billig bil uden dikkedarer, i stedet for cafe latte og smart sælgersnak i “glas-paladset”.

Vi er et ungt team, men i ryggen har vi en organisation med mere end 40 års erfaring med brugte biler, så du er i gode hænder hos os.

Vi er medlem af DBFU – Dansk Bil Forhandler Union – og dermed også af BrugtBilGarantiFonden, det er din garanti for en god og sikker handel.

Medarbejdere

Rasmus Høeg-Hagensen

Rasmus Høeg-Hagensen

Autoforhandler

Nicholas Bilde Nielsen

Nicholas Bilde Nielsen

Juniorsælger