Om os

Hos CarOutlet.dk sælger vi tidligere leasingbiler direkte for store flådeejere. Det betyder som hovedregel, at bilerne kommer fra første ejer og er serviceret hele vejen igennem.

Vores mission er at give danskerne mere bil i budgettet.

For at efterleve denne, driver vi vores forretning meget omkostningseffektivt og med høj volumen.

Hvis du er til store glasfacader og lange, dybe, rådgivningssamtaler, så er det nok ikke os, du skal besøge. Er du derimod til et kæmpe udvalg til Danmarks skarpeste priser, så er vi klart et besøg værd!

Ingen opskruede priser

Hos os er opskruede priser og høje avancer ikke-eksisterende. Vi lever af en ganske lille avance og stor omsætningshastighed: Den rigtige pris sat på varen fra start og hurtigt ud at køre igen!

Vores skarpe prispolitik betyder, at du ikke behøver at være den fødte handelsmand for at få en god bil til en god pris – vi synes alle har ret til en billig bil, så derfor har vi på dine vegne taget den svære forhandling med sælger, så vi er sikre på at have markedets skarpeste priser på vores biler.

Central beliggenhed

Vores biler holder ikke i et stort “glas-palads”, men derimod tørt og godt i vores lagerhal beliggende i Hedensted – lige ved afkørsel 58 på motorvej E45.

Vores beliggenhed er super-central midt i Danmark og til en billig husleje, så vi holder alle vores omkostninger nede, for det vi sparer – det tjener du!

Vi tror nemlig på, at vores kunder hellere vil have en billig bil uden dikkedarer i stedet for café latte og smart sælgersnak i “glas-paladset”.

 

Trygge hænder

Vi er et friskt team, og i ryggen har vi en organisation med mere end 40 års erfaring med salg af brugte biler, så du er i gode hænder hos os.

Vi er medlem af DBFU – Dansk Bil Forhandler Union – og dermed også af BrugtBilGarantiFonden, det er din garanti for en god og sikker handel.

 

Medarbejdere

Rasmus Høeg-Hagensen

Rasmus Høeg-Hagensen

Autoforhandler

Steen Jensen

Steen Jensen

Sælger