Nemt for dig

Nemt for dig

Hos CarOutlet.dk har vi gjort dig nemt for dig at handle bil: Vi holder åbent 7 dage om ugen, og vores åbningstider er meget fleksible, så vi er her, når du har tid!

Vi er nummerpladeoperatør og klarer finansiering af den nye bil på under 5 minutter, så hos os vil du som hovedregel kunne køre hjem i din nye bil samme dag – og med vores placering lige ud til E45 er vi aldrig langt væk:

Kolding 30 min.
Aarhus 35 min.
Silkeborg 50 min.
Herning 50 min.
Haderslev 55 min.
Randers 55 min.
Odense 60 min.
Esbjerg 60 min.
Ringsted 120 min.

Vi har alle travlt i hverdagen og for dig, der ikke har tid til at besøge os, tilbyder vi at lave en videogennemgang og sende den til dig. Alt papirarbejde kan klares online, og så kan vi tilbyde at levere din nye bil i din indkørsel – kan det blive lettere?