Garanti

Garanti

Hos CarOutlet skal det være billigt at handle trygt!

Derfor har du hos CarOutlet mulighed for at tegne op til 12 måneders garanti. Med vores garanti skal du ikke bekymre dig om store uforudsete værkstedsregninger.

Vi har samarbejde med mere end 50 værksteder rundt i hele landet. Er uheldet ude inden for garantiperioden, kan du let og bekvemt køre til et værksted nær dig. Vi stiller naturligvis en lånebil til rådighed uden beregning, mens din bil er på værksted.

Selvom vores biler hovedsageligt er fuldt servicerede og i stor udstrækning kommer fra første ejer, så anbefaler vi at tegne en Bilejerskifteforsikring, så du er godt sikret, hvis der opstår en defekt.

Vi har valgt at samarbejde med ETU Forsikring om Bilejerskifteforsikring, og vi tilbyder 5 forskellige dækningsomfang – lige fra den næsten nye bil, der lige er kørt ud af fabriksgaranti og til en 15 år gammel bil med op til 300.000 km på tælleren.

Vores Bilejerskifteforsikringer kan tegnes fra 6-36 mdr., og de fleste kunder hos os vælger som regel 12 eller 24 måneders løbetid.

Dækningsomfang og pris afhænger af bilens alder og km-tal, så forhør salgsteamet om yderligere information og konkret tilbud.